Werkzaamheden

Wat wij doen

Bij Ulijn Productions voorzien wij uw evenementenwensen van licht en geluid. Denk aan bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals en nog veel meer. We begrijpen dat elk evenement uniek is en passen alles aan op uw wensen. 

Wij nemen graag alles voor u uit handen. Dankzij onze nauwe samenwerking met betrouwbare partners staan we klaar om het hele evenement voor u te voorzien, van begin tot eind.

Wanneer u kiest voor ‘dry-hire,’ heeft u de flexibiliteit om de apparatuur zelf te bedienen. U kunt de benodigde apparatuur ophalen bij ons magazijn of, als u dat wenst, regelen wij het transport naar uw aangewezen locatie.

Werkzaamheden

Projecten

Bij Ulijn Productions zijn we er om uw evenementenwensen te vervullen, ongeacht de aard van het evenement. Een paar voorbeelden van de werkzaamheden waar wij het licht en geluid voorzien zijn:

  • bedrijfsfeest;
  • festival;
  • zakelijke bijeenkomst;
  • bruiloft;
  • beursstand;
  • congres;
  • opening;
  • theatertour;
  • dansshow;
  • en nog veel meer!

Onze flexibiliteit is uw troef. We begrijpen dat élk evenement uniek is, en we zijn er om aan al uw behoeften te voldoen. U kunt erop vertrouwen dat iedereen die betrokken is bij uw evenement, tevreden zal zijn met onze dienstverlening. Samen maken we van uw evenement een onvergetelijke ervaring.

Werkzaamheden

Totaalvoorziening

Bij Ulijn Productions begrijpen we dat uw evenement een bijzondere gebeurtenis is die alle aandacht verdient. Daarom nemen wij graag alle werkzaamheden voor u uit handen. Dankzij onze nauwe samenwerking met betrouwbare partners staan we klaar om het hele evenement voor u te voorzien, van begin tot eind. U kunt vertrouwen op ons toegewijde team om elk detail te verzorgen en ervoor te zorgen dat uw evenement moeiteloos verloopt. We zijn er om u een zorgeloze, totale ervaring te bieden, zodat u kunt genieten van elk moment van uw speciale gebeurtenis. Ulijn Productions staat paraat, want uw succes is ons succes.

Ontdek wat ’totaalvoorziening’ voor u kan betekenen!

Werkzaamheden

Verhuur

Naast het voorzien van evenementen biedt Ulijn Productions ook de mogelijkheid om apparatuur te huren volgens het ‘dry-hire’ principe. Bedrijven in dezelfde sector hebben soms behoefte aan extra apparatuur, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan audiovisuele apparatuur.

Wanneer u kiest voor ‘dry-hire,’ heeft u de flexibiliteit om de apparatuur zelf te bedienen. U kunt de benodigde apparatuur ophalen bij ons magazijn of, als u dat wenst, regelen wij het transport naar uw aangewezen locatie. U kunt altijd op ons rekenen als uw betrouwbare leverancier van hoogwaardige AV-apparatuur. Ulijn Productions staat klaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Lees hier hoe ons ‘dry-hire’ principe precies in z’n gang gaat.