Over Ons

Kom meer te weten over ons team.

Oprichting

Ulijn Productions is in 2015 begonnen als eenmanszaak met als eigenaar Chris Ulijn. Nu is het bedrijf uitgegroeid naar een VOF met passie en doorzettingsvermogen. 

Missie

Onze missie is om uw evenement een droomevenement te maken. We helpen u hierbij door het traject heen. Van advies en projectvoorbereiding tot aan het werk en eindresultaat is Ulijn Productions bereid het de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Visie

We streven ernaar de toonaangevende naam te worden in de evenementenindustrie, gedreven door passie, innovatie en klanttevredenheid.

Chris Ulijn

Mede-eigenaar en accountmanager voor de afdelingen licht, podium en video

Wat voor Chris begon op 14 jarige leeftijd als hobby, heeft hij nu tot zijn fulltime job gemaakt. In 2015 richtte hij daarom Ulijn Productions op. Chris is niet alleen als project- en accountmanager werkzaam, maar is zelf ook veel in het werkveld te vinden. Chris is van alle markten thuis. Hij is het liefste bezig met lampen, van aansluiten tot bedienen, maar het installeren van uw geluidsinstallatie, podium- en trussopstelling en videoapparatuur is ook geen enkel probleem.

 

Jules Megens

Mede-eigenaar en accountmanager van de afdelingen audio en rigging

Jules heeft de opleiding podium-/ studiotechnicus aan de Herman Brood Academie genoten. Hij is werkzaam geweest en heeft de nodige ervaring opgedaan op freelance basis en als personeel bij verschillende grote verhuurbedrijven en theaters. 

Jules is breed inzetbaar binnen het bedrijf en probeert op alle vlakken zijn kennis op te doen, maar legt zijn expertise bij audio en werken op hoogte.

Lucas Witlox

Accountmanager van de afdelingen pyro, lasers en FX

Lucas is een enthousiaste, vrolijke jongen. Hij zit momenteel in het derde jaar van de opleiding podium-/ studiotechnicus aan de Herman Brood Academie. Zijn passie ligt vooral bij Pyro, lasers en DJ. Dan ben je bij hem aan het juiste adres! Met zijn kennis en passie voor het vak, weet hij elke locatie te voorzien van de juiste producten.